SERIE A

Serie A: Η Ίντερ πλησίασε την κορυφή, επιστροφή στις νίκες για τους Ρωμαίους

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενεβέντο για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενεβέντο για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ ήταν εμφανώς ανώτερη από την Έμπολι και επιβλήθηκε 2-0 μέσα στην Τοσκανη για τη 10η αγωνιστική της Serie A. Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα και για τη Λάτσιο.

Η Ίντερ δεν άφησε στην τύχη του το παιχνίδι με την Έμπολι στην Τοσκάνη και δικαιώθηκε με τη νίκη 2-0 για την 10η αγωνιστική της Serie A. Ύστερα από την ισοπαλία στο Derby d' Italia κόντρα στη Γιουβέντους, οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και έφτασαν σε ένα εύκολο και δίκαιο "τρίποντο", αν και με αναπάντεχους σκόρερ.

Το σκορ άνοιξε στο 34' ο Ντανίλο ντ' Αμπρόζιο έπειτα από απίθανη κούρσα και συνεργασία με τον Αλέξις Σάντσες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια και δύο γκολ που δεν μέτρησαν λόγω οφσάιντ στη συνέχεια, μέχρι ένας άλλος ακραίος μπακ, ο Φεντερίκο Ντιμάρκο κάνει το 2-0 απέναντι σε δέκα παίκτες, αφού στο 52' αποβλήθηκε ο Σαμουέλε Ρίτσι.

Η Ρόμα ταξίδεψε στη Σαρδηνία χωρίς τον τιμωρημένο Ζοζέ Μουρίνιο για να αντιμετωπίσει την ουραγό Κάλιαρι ψάχνοντας την πρώτη νίκη έπειτα από τρεις αγώνες, ένας εξ αυτών το στραπάτσο με 1-6 από την Μπόντο Γκλιμτ. Έφυγε από το Κάλιαρι με αυτό που ήθελε, ωστόσο το 2-1 ήρθε αρκετά δύσκολα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λεονάρντο Παβολέτι στο 52', όμως ο εξαιρετικός Λορέντζο Πελεγκρίνι αρχικά έβγαλε ασίστ στον Ιμπάνιεζ στο 71' και επτά λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, στο οποίο υπέπεσε ο Μπάμπης Λυκογιάννης (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι).

Λάτσιο και Φιορεντίνα έδωσαν σκληρή μάχη και καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεχώρισε με την απόδοσή της. Οι δύο ηγέτες των επιθέσεών τους, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ντούσαν Βλάχοβιτς, κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά και τη λύση έδωσε ο Πέδρο στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου, με το 1-0 να στέλνει τους "λατσιάλι" στην 6η θέση και πάνω από τη Γιουβέντους.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Γιουβέντους - Σασουόλο 1-2

Σαμπντόρια - Αταλάντα 1-3

Σπέτσια - Τζένοα 1-1

Βενέτσια - Σαλερνιτάνα 1-2

Μίλαν - Τορίνο 1-0

Ουντινέζε - Βερόνα 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ ΙΝΤΕΡ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ