SERIE A

Serie A: Διπλό με ανατροπή για την Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα, δύσκολη νίκη για Αταλάντα απέναντι στην Σασουόλο

Inter Milan's Edin Dzeko celebrates after scoring his side's 6th goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 18, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Edin Dzeko celebrates after scoring his side's 6th goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 18, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Φιορεντίνα, ενώ η Αταλάντα επιβλήθηκε 2-1 της Σασουόλο για την 5η αγωνιστική της Serie A. Ισόπαλο (2-2) το Μπολόνια - Τζένοα.

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη Serie A η Ίντερ και η Αταλάντα οι οποίες επιβλήθηκαν κόντρα σε Φιορεντίνα (3-1) και Σασουόλο (2-1) αντίστοιχα.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους βιόλα. Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά στο ματς και μετά από αρκετές ευκαιρίες του Βλάχοβιτς που σταμάτησε ο εξαιρετικός Χαντάνοβιτς κατάφεραν να προηγηθούν στο 23'.

Ο Ροντρίγκες ξέφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Σοτίλ να βρίσκεται ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ανατροπή για την Ίντερ. Ο Νταρμιάν στο 52' και ο Τζέκο στο 55' έφεραν το ματς τούμπα μέσα σε τέσσερα λεπτά δίνοντας προβάδισμα στους νερατζούρι.

Η αποβολή του Γκονζάλες στο 78', ο οποίος είδε δύο κίτρινες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την Ίντερ η οποία έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Πέρισιτς ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 87'.

Με αυτό το τρίποντο οι νερατζούρι ανέβηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στο Αταλάντα - Σασουόλο

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Αταλάντα επικράτησε της Σασουόλο 2-1 με όλη τη δράση να βρίσκεται στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' όταν ο Μαλινόφσκι έστρωσε στον Γκόσενς και εκείνος από κοντά έκανε το 1-0. Η Αταλάντα έφτασε και στο 2-0 στο 37' όταν ο Ζαπάτα βρήκε τον Τζιαπακόστα και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σασουόλο κατάφερε να μειώσει στο 44' με τρομερό σουτ του Μπεράρντι, όμως στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Έτσι, η ομάδα του Κυριακόπουλου, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, γνώρισε την ήττα με 2-1.

Οι ενδεκάδες των αναμετρήσεων

Φιορεντίνα: Ντραγκόβσκι, Μπενάσι, Μιλένκοβιτς, Νάστασιτς, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Τορέιρα, Ντάνκαν, Σοτίλ, Βλάχοβιτς, Γκονσάλες

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Σκρίνιαρ, Φράι, Μπαστόνι, Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Τζέκο, Μαρτίνες


Αταλάντα: Χουάν Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Τζαπακόστα, Κόπμαϊνερς, Ντε Ρον, Γκόζενς, Μαλινόβσκι, Πεσίνα, Σαπάτα

Σασουόλο: Κονσίλι, Μιουλντιούρ, Αϊχάν, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Φρατέσι, Μανιανέλι, Μπεράρντι, Τραορέ, Μπογκά, Ντεφρέ


Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μεδελ, Μπονιφάτζι, Χίκι, Ντομίνγκεζ, Σβάνμπεργκ, Ορσολίνι, Σοριάνο, Μπάροου, Αρναούτοβιτς

Τζένοα: Σίριγκου, Μπάνι, Μακσίμοβιτς, Κρίσιτο, Φαρές, Καμπιάσο, Ερνάνι, Μπάντελ, Ροβέλα, Καλόν, Ντέστρο

Τα αποτελέσματα και τα highlights των αγώνων

Μπολόνια - Τζένοα 2-2

Φιορεντίνα - Ίντερ 1-3

Αταλάντα - Σασουόλο 2-1

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ