SERIE A

Serie A: Άνετα η Ίντερ κόντρα στην Κρεμονέζε, σόου Ντιμπάλα για τη Ρόμα κόντρα στη Μόντσα

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρεμονέζε για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρεμονέζε για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ίντερ και Ρόμα αντιμετώπιζαν δύο ομάδες που πέρυσι αγωνίζονταν στη Serie B και που έψαχναν τους πρώτους βαθμούς τους. Φευ. Οι "νερατζούρι" επικράτησαν 3-1 της Κρεμονέζε και η Ρόμα νίκησε με 3-0 τη Μόντσα για την 4η αγωνιστική.

Τι κι αν ο Σιμόνε Ιντζάγκι παρέταξε το αναπληρωματικό επιθετικό δίδυμο των Έντιν Τζέκο και Χοακίν Κορέα αντί των Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες; Η Ίντερ δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποτάξει την Κρεμονέζε με 3-1 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" και να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή έπειτα από 4 αγωνιστικές στη Serie A.

Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 12' από ριμπάουντ σε προσπάθεια του Βόσνιου, δίνοντας τον τόνο του αγώνα. Οι "νερατζούρι" είχαν το πάνω χέρι και από τη στιγμή που ο Νικολό Μπαρέλα με υπέροχο σουτ έκανε το 2-0 στο 38' όλα είχαν κριθεί.

Η διαφορά ποιότητας με την ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στη Serie B ήταν εμφανής και δύσκολα θα έβρισκε τον πρώτο βαθμό της στο Μιλάνο. Ο Μαρτίνες πήρε τη θέση του Κορέα στο 55' και στο 76' αύξησε το σκορ και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με ωραίο γκολ του Ντέιβιντ Οκερέκε στο τέλος.

Στο "Ολίμπικο", η συνεργασία Πάουλο Ντιμπάλα - Τάμι Έιμπραχαμ καρποφόρησε, με τον Άγγλο να στρώνει δύο φορές το δρόμο για τα γκολ του Αργεντινού στη νίκη της Ρόμα με 3-0 επί της Μόντσα. Τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενουμένων κόστισαν, με συνέπεια σε δύο φάσεις στην αντεπίθεση στο 1ο ημίχρονο ο Ντιμπάλα να πετύχει τα πρώτα γκολ της με τη φανέλα των "τζιαλορόσι". Στο 2ο μέρος, ο Ιμπάνιεζ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που πέρασε στην κορυφή και περιμένει.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Τα highlights

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ