ΑΓΓΛΙΑ

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του

Η εικόνα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στα μάτριξ του "Έμιρεϊτς" στο πλαίσιο του αγώνα της Άρσεναλ με την Σέφιλντ | 28 Οκτωβρίου 2023
Η εικόνα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στα μάτριξ του "Έμιρεϊτς" στο πλαίσιο του αγώνα της Άρσεναλ με την Σέφιλντ | 28 Οκτωβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε από τη ζωή αφού υπέστη κάταγμα στα πλευρά κατά τη διάρκεια πτώσης σε οίκο ευγηρίας, όπως έδειξε η ιατρική έρευνα που διενεργήθηκε για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον "έσβησε" σε ηλικία 86 ετών και σκόρπισε τη θλίψη στην Αγγλία, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία χρυσές σελίδες δόξας στην καριέρα του, με τη φίλαθλη κοινή γνώμη να μαθαίνει την Τετάρτη (01/11) τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, ο θρύλος των κόκκινων διαβόλων πέθανε αφού υπέστη κάταγμα στα πλευρά κατά τη διάρκεια πτώσης σε οίκο ευγηρίας, με το ιατροδικαστικό τμήμα του Τσέσαϊρ να αναφέρει πως "έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και χτύπησε στο περβάζι του παραθύρου και πιθανώς σε ένα καλοριφέρ".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, μετά από την πτώση του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, το προσωπικό του οίκου ευγηρίας έκανε έλεγχο στο σώμα του και παρατήρησε αφενός ότι δεν υπήρχαν ορατοί τραυματισμοί και αφετέρου πως η κινητικότητά του δεν είχε επηρεαστεί.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, παρατήρησαν ένα πρήξιμο στην πλάτη του τότε κλήθηκαν γιατροί να τον κοιτάξουν, με τον Άγγλο θρύλο να διακομίζεται αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο και κατόπιν στο γενικό νοσοκομείο Μάκλσφιντ.

Εκεί, μία ακτινογραφία θώρακος και μία αξονική τομογραφία αποκάλυψαν πως είχε σπάσει τα πλευρά του και πως ήταν πιθανό να αναπτύξει πνευμονία.

Με αυτά τα δεδομένα, οι γιατροί συμφώνησαν να υποβληθεί σε φροντίδα στο νοσοκομείο, με τον θάνατο του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον να επέρχεται στις 21 Οκτωβρίου, πέντε ημέρες μετά από την πτώση του στον οίκο ευγηρίας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ