ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Σεοάνε ανέλαβε τη Λεβερκούζεν

Ο προπονητής της Γιανγκ Μπόις, Τζεάρντο Σεοάνε, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Βάνκντορφ", Βέρνη | Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
Ο προπονητής της Γιανγκ Μπόις, Τζεάρντο Σεοάνε, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Βάνκντορφ", Βέρνη | Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζεράρντο Σεοάνε της Γιανγκ Μπόις αποτελεί το νέο προπονητή της Λεβερκούζεν, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Η Λεβερκούζεν ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα την καθοδηγήσει τη νέα σεζόν. Ο Τζεράρντο Σεοάνε αφήνει μία σπουδαία καριέρα στην Ελβετία και δοκιμάζει για πρώτη φορά να προπονήσει εκτός της πατρίδας του.

Ο 42χρονος Ελβετός προέρχεται από 3 σερί κατακτήσεις του πρωταθλήματος στα 3 χρόνια που βρίσκεται στη Γιανγκ Μπόις και η γερμανική ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από την πορεία του, αρχίζοντας συζητήσεις από τον Απρίλιο. Εξαίρεση, το... μεταξύ τους ζευγάρωμα τον Φεβρουάριο, όταν οι Ελβετοί απέκλεισαν με δύο νίκες τη Λεβερκούζεν στη φάση των 32 του Europa League, κάτι που ράγισε το γυαλί για τον τότε προπονητή των Γερμανών, Πέτερ Μπος.

Ο Χάνες Βολφ, προπονητής της εθνικής Γερμανίας Κ18, ανέλαβε προσωρινά στα τελευταία 7 παιχνίδια της σεζόν, με τον Σεοάνε να είναι πάντα ο "εκλεκτός" να διαδεχθεί μόνιμα τον Μπος.

Photo Credits: © 2021 Martin Meissner/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ