ΞΑΝΘΗ

Σενάρια για Καμπούροφ

πανοπουλος INTIME SPORTS

Μετά το ναυάγιο με τον Φατίχ Ατίκ στην Ξάνθη, στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις

Μετά το ναυάγιο με τον Φατίχ Ατίκ στην Ξάνθη, στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις.

Οι ακρίτες αναζητούν σε πρώτη φάση έναν δεξιό μέσο και έναν αμυντικό μέσο και τις τελευταίες μέρες εντείνονται οι κινήσεις για την ενίσχυση στα χαφ.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νίκο Κεχαγιά εξετάζουν προσεκτικά περιπτώσεις παικτών κυρίως από την αγορά του εξωτερικού με στόχο να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Παράλληλα όμως από την Βουλγαρία προέκυψαν σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον 29χρονο επιθετικό, Μάρτιν Καμπούροφ ο οποίος αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Σόφιας έχοντας 29 συμμετοχές και 16 γκολ ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για ένα χρόνο.

Τις επομένες μέρες αναμένονται εξελίξεις καθώς πλέον όλα δείχνουν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ