ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ - Ρέιντζερς 4-0: Θρίαμβος των πρωταθλητών στο Old Firm

Σέλτικ - Ρέιντζερς 4-0: Θρίαμβος των πρωταθλητών στο Old Firm
PRINT SCREEN

Η Σέλτικ νίκησε τη Ρέιντζερς στο Σέλτικ Παρκ με 4-0, με τους Αμπάντα (δις), Ζότα και Τέρνμπουλ να χρίζονται σκόρερ. Πέρασε ως αλλαγή ο Γιακουμάκης στο 5', λόγω τραυματισμού του Φουρουχάσι.

Η Σέλτικ πήρε το "Old Firm" με εκκωφαντικό τρόπο το τρίποντο κόντρα στη Ρέιντζερς, επικρατώντας με 4-0, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη. Ο Άγγελος Ποστέκογλου πέρασε τον Γιώργο Γιακουμάκη ως αλλαγή στο πέμπτο λεπτό, λόγω τραυματισμού του Κιόγκο Φουρουχάσι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο όγδοο λεπτό με τον Λίελ Αμπάντα, ο Ζότα στο 32ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των Κελτών και οκτώ λεπτά μετά ο Αμπάντα έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέιντζερς προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι δίχως όμως αποτέλεσμα, αντίθετα οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με τον Τέρνμπουλ στο 78'.

Για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ αγωνίστηκε βασικός ο Αντόνιο Τσόλακ στο 60ο λεπτό, αντί του Μορέλος.

Σέλτικ: Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Κάρτερ - Βίκερς, Στάρφελτ (57' Ζενζ), Τέιλορ, Οράιλι (72' Τούρνμπουλ), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (73' Μοόι), Αμπάντα (73' Μαέντα), Φουρουχάσι (5' Γιακουμάκης), Ζότα

Ρέιντζερς: ΜακΛάφιν, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Σαντς, Μπάρισιτς, Ντέιβις, Λούντστραμ (78' Ράιαν Τζακ), Κεντ (78' Σάκαλα), Καμάρα (46' Ράιτ), Τίλμαν (60' Άρφιλντ), Τσόλακ (60' Μορέλος)

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ