ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ - Νταντί 3-2: Σόου Γιακουμάκη, χάρισε το τρίποντο στους Κέλτες με χατ-τρικ

Σέλτικ - Νταντί 3-2: Σόου Γιακουμάκη, χάρισε το τρίποντο στους Κέλτες με χατ-τρικ
TWITTER

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν εκπληκτικός στην εντός έδρας αναμέτρηση της Σέλτικ απέναντι στην Νταντί, με τον διεθνή φορ να σκοράρει χατ-τρικ και να χαρίζει τη νίκη με 3-2 στους κέλτες που τους κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το απόγευμα της Κυριακής (20/2).

Θύμα του ήταν η Νταντί, με τον διεθνή φορ να παίρνει το όπλο του και να χαρίζει μία φοβερή νίκη στην Σέλτικ για την 27η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership, αφού πανηγύρισε χατ-τρικ (πρώτο στην καριέρα του με τους καθολικούς) και οδήγησε τους πράσινους της Γλασκώβης στο 3-2 που σήμανε και την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην άσος της Φένλο έκανε αρχικά τη μεγάλη ανατροπή σκοράροντας δις μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο μέρος (34' 38') και γράφοντας το 2-1 ενώ στο φινάλε ήταν εκείνος που έβαλε φωτιά στις εξέδρες του Σέλτικ Παρκ, παίρνοντας ασίστ από τον Ράιστον για να γράψει με κεφαλιά το τελικό 3-2 στο 86ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιακουμάκης μετράει πλέον 7 γκολ σε 17 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την Σέλτικ και στέλνει μήνυμα στον Άγγελο Ποστέκογλου πως μπορεί να τον υπολογίζει όλο και περισσότερο ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ