ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ατσού και άλλων έξι παικτών μέσα στα συντρίμμια

Σεισμός στην Τουρκία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ατσού και άλλων έξι παικτών μέσα στα συντρίμμια
PRINT SCREEN / YOUTUBE

Το θρίλερ για την διάσωση του Κριστιάν Ατσού συνεχίζεται, με ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της Τσέλσι ήταν στον 9ο όροφο κτιρίου όταν εκείνο κατέρρευσε και πλέον οι διασώστες ψάχνουν εκείνον και άλλα επτά άτομα μέσα στα συντρίμμια.

Ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία έχει αφήσει πίσω του πάνω από 1.500 νεκρούς και αρκετούς αγνοούμενους, ενώ τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να διασώσουν όσους ανθρώπους βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών των οποίων η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο είναι μάλιστα και ο Κριστιάν Ατσού, με τον άλλοτε εξτρέμ της Τσέλσι και νυν της Χατάισπορ να βρίσκεται σε κτίριο όταν εκείνο κατέρρευσε, μαζί με συμπαίκτες του και ανθρώπους της τουρκικής ομάδας και πλέον να γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έδωσε στο φως της δημοσιότητας μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Σαντίκ Άνταμς "ο Κριστιάν Ατσού ήταν στον 9ο όροφο ενός κτιρίου που κατέρρευσε μαζί με άλλους 9 ποδοσφαιριστές και 2 ανθρώπους της ομάδας.

Τρεις παίκτες και ένας άνθρωπος του συλλόγου έχουν διασωθεί, ενώ αξιωματούχοι της Χατάισπορ είναι στο σημείο που κατέρρευσε το κτήριο τη ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ