ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία - Σιώπης: "Πάντα θα βοηθάμε ο ένας τον άλλο σε τέτοιες καταστάσεις"

Ο Μανώλης Σιώπης από την αναμέτρηση Σουηδία - Ελλάδα | 12 Οκτωβρίου 2021
Ο Μανώλης Σιώπης από την αναμέτρηση Σουηδία - Ελλάδα | 12 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Μανώλης Σιώπης τόνισε πως ο ελληνικός λαός θα βοηθάει πάντα τον τουρκικό σε δύσκολες στιγμές, με αφορμή το σεισμό που σάρωσε τη γειτονική χώρα, ενώ κάλεσε τους φίλους της Τράμπζονσπορ να αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τη Βασιλεία.

Ο σεισμός σε Τουρκία και Συρία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ το κύμα αλληλεγγύης είναι μεγάλο. Η Ελλάδα βοήθησε και βοηθάει ενεργά τη γειτονική χώρα, ενώ αποστολή βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν, ώστε να συνδράμει τα τοπικά σωστικά συνεργεία.

Ο Μανώλης Σιώπης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Βασιλεία για το Conference League ζήτησε από τον κόσμο να αγοράσει εισιτήριο, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις αλληλεγγύης μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού λαού.

"Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας πως λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, το είπε ήδη ο προπονητής. Αύριο θα παίξουμε το παιχνίδι όλοι μαζί. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, γιατί όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός.

Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις καταστάσεις και αυτό θα συνεχιστεί. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως είμαστε ίδιοι. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Όταν η Τουρκία βιώνει τέτοιες καταστάσεις, ο ελληνικός λαός θα είναι πάντα με τον τουρκικό. Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα φωτογραφίες στα social media" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ