ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Σονί αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Σονί αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης
Ο Κέβιν Σονί EUROKINISSI

Ο Κέβιν Σονί αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ με ένα συγκινητικό μήνυμα λόγω του φονικού σεισμού, κάνοντας αναφορά στον συμπαίκτη και φίλο του Κριστιάν Ατσού και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο ανήκει.

Η Χατάισπορ αποχώρησε από το τουρκικό πρωτάθλημα λόγω του φονικού σεισμού που πλήγωσε την ευρύτερη περιοχή, στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Ο Κέβιν Σονί αγωνίστηκε στη Χατάισπορ την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης και την αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο αναφέρθηκε στον Κριστιάν Ατσού που έχασε τη ζωή του στον σεισμό.

"Πρώτα απ' όλα να εκφράσω εκ βάθους τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται λόγω του σεισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εύχομαι δύναμη και υπομονή σε όλους όσους ανησυχούν για τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους.

Έχασα τον φίλο μου Ατσού στον σεισμό, μιλήσαμε μετά το γκολ. Θα μου λείψει η χαρά του, η προσωπικότητα και ο ανθρωπισμός τους τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τον αθλητικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ, για την υποστήριξη που μου έδειξε και για όσα έκανε σε εμένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Χατάι για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον. Αποχωρώ από τη Χατάισπορ με λύπη. Σας ευχαριστώ για όλα", έγραψε ο Κέβιν Σονί στο μήνυμά του.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ