ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Έκκληση από την σύντροφο του Ατσού για την αποστολή εξοπλισμού για τη διάσωσή του

Σεισμός στην Τουρκία: Έκκληση από την σύντροφο του Ατσού για την αποστολή εξοπλισμού για τη διάσωσή του
PRINT SCREEN

Η σύντροφος του Κριστιάν Ατσού, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται μετά από τον τεράστιο σεισμό στην Τουρκία την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε να σταλεί εξοπλισμός στο κτίριο που κατέρρευσε και στο οποίο διέμενε ο ποδοσφαιριστής.

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία έχει αφήσει μέχρι στιγμής πίσω του πάνω από 21.000 νεκρούς και όσο περνούν τα 24ωρα τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να εντοπιστούν ζωντανοί άνθρωποι κάτα από τα συντρίμμια.

Μεταξύ των αγνοουμένων είναι και ο Κριστιάν Ατσού, με τον 31χρονο εξτρέμ της Χατάισπορ και άλλοτε των Νιούκαστλ και Τσέλσι να μην έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής και την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια να προσεύχεται για τη διάσωσή του.

Τη ίδια στιγμή, η Γερμανίδα σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Μαρί-Κλερ Ρούπιο, η οποία διαμένει στο Νιούκαστλ, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του "BBC" και έκανε έκκληση για την αποστολή εξοπλισμού στην Τουρκία με σκοπό να αυξηθούν οι πιθανότητες διάσωσής του.

"Ακόμα προσεύχομαι, και πιστεύω ότι είναι ζωντανός. Κάνω έκκληση στην Χατάισπορ, τις τουρκικές αρχές και την βρετανική κυβέρνηση, να στείλουν εξοπλισμό για να βγει κόσμος από τα χαλάσματα.

Ειδικά τον σύντροφό μου και πατέρα των παιδιών μου. Χρειάζονται τον εξοπλισμό για να τους βγάλουν έξω. Χωρίς τον εξοπλισμό δεν μπορούν να σκάψουν τόσο πολύ.

Και ο χρόνος τελειώνει", δήλωσε μεταξύ άλλων η σύντροφος του Γκανέζου επιθετικού.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ