ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Αγνοούμενος ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ

Σεισμός στην Τουρκία: Αγνοούμενος ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ
PRINT SCREEN

Ο φονικός σεισμός που ισοπέδωσε την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας έχει αφήσει ανοιχτές πληγές στη χώρα, με έναν από τους αθλητές που είναι μεταξύ των αγνοουμένων στα συντρίμμια να είναι ο κίπερ της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν.

Τραγωδία δίχως όρια και τέλος είναι αυτή που βιώνει από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Τουρκία, με τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα να ισοπεδώνει κτίρια κα να αφήνει πίσω του χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες.

Την ώρα μάλιστα που τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό ανθρώπων κάτω από χαλάσματα, σε κτήρια που εξαφανίστηκαν από τον σεισμό, αρκετές είναι οι ειδήσεις με δραματικό τόνο που φτάνουν από τη γειτονική χώρα και έχουν αθλητικό υπόβαθρο.

Μία από αυτές αφορά τον γκολκίπερ της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν, με διασώστες να βρίσκουν τη σύζυγό του μέσα από συντρίμμια αλλά όχι τον ίδιο, με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και την αγωνία των δικών του ανθρώπων και του αθλητικού κόσμου να κορυφώνεται.

Την ώρα μάλιστα που κυκλοφόρησαν φήμες περί θανάτου του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ήρθε η διάψευση από τον αντιπρόεδρο της Μαλάτιασπορ (ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας), ο οποίος δήλωσε:

"Η είδηση ότι πέθανε ο Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν δεν είναι αληθινή. Οι ομάδες διάσωσης πρέπει να κάνουν διάλειμμα γιατί υπάρχουν και μετασεισμοί. Προσευχόμαστε να φτάσουμε στον αδελφό μας με ασφάλεια, περιμένουμε προσευχές και από εσάς".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ