Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ 1-2: Οι “μαύρες γάτες” έκαναν σπουδαία ανατροπή στο 90+5′ και επέστρεψαν στα σαλόνια της Premier League μετά από οκτώ χρόνια

Η Σάντερλαντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο στο 90+5′ γύρισε το παιχνίδι και εξασφάλισε την άνοδο στην Premier League.
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπορεί να άνοιξε το σκορ απέναντι στην Σάντερλαντ, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις καλές της στιγμές για να κλειδώσει τη νίκη, επιτρέποντας στην αντίπαλό της να πραγματοποιήσει μία μεγάλη ανατροπή στο 90+5′.
Ο Κάμπελ έκανε το 1-0 νωρίς στην αναμέτρηση, αλλά στο δεύτερο μέρος οι “μάυρες γάτες” γύρισαν το ματς με γκολ των Μαγεντά (76′) και Γουάτσον (90+5′), επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στην Premier League μετά από οκτώ χρόνια.
Το ματς
Μόλις στο 25ο λεπτό ο Κάμπελ άνοιξε το σκορ για τις Λεπίδες μετά από κόντρα επίθεση. Ο Χάμερ έβγαλε μία πάσα κλειδί στον συμπαίκτη του, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, έκανε ένα κοντρόλ και τσίμπησε στη συνέχεια την μπάλα για το 1-0.
Μάλιστα, στο 36ο λεπτό ο Μπάροους έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR.
Η απάντηση της Σάντερλαντ ήρθε στο 76ο λεπτό, όταν ο Μαγεντά τροφοδοτήθηκε σε εξαιρετικό σημείο στην αντίπαλη περιοχή και με ένα υποδειγματικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Τη νίκη -και κατ’ επέκταση την άνοδο- για την ομάδα του χάρισε ο Τομ Γουάτσον με γκολ στο 90+5′.
- ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Κούπερ, Τσουντχάρι, Αχμεντχόντζιτς, Ρόμπινσον, Μπάροους, Μπρούστερ (65′ Μπρουκς), Πεκ, Βινίσιους, Χάμερ (72′ Ντίαθ), Μούρ, Κάμπελ (65′ Κάλουμ Ο’αρ)
- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Πάτερσον, Χιουμ, Μπάλαρντ, Ο’Νίεν (8′ Μεφάμ), Σίρκιν, Ριγκ (58′ Ρόμπερτς), Νιλ (73 Γουάτσον), Μπέλιγχαμ, Λε Φι, Μαγεντά, Μάντλ (73′ Ίσιντορ)