VIRAL

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Έχανε με 7-0 από τη Νιούκαστλ και μία οπαδός βρήκε την ευκαιρία να διαβάσει το βιβλίο της

Γυναίκα οπαδός βρήκε την ευκαιρία να διαβάσει το βιβλίο της όσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχανε με 8-0 από τη Νιούκαστλ Print Screen

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε μία οπαδό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να διαβάζει το βιβλίο της τη στιγμή που η ομάδα της έχανε 7-0 από τη Νιούκαστλ.

Η Νιούκαστλ πέρασε σαν οδοστρωτήρας από το “Μπράμαλ Λέιν” και με 8-0 ισοπέδωσε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική της Premier League. Πραγματοποιώντας μία νίκη ρεκόρ, με οκτώ διαφορετικούς σκόρερ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 0-8: Νίκη ρεκόρ με οκτώ διαφορετικούς σκόρερ

Πολλοί από τους φίλαθλους αναχώρησαν από τις εξέδρες πριν καν μπει το 7ο γκολ. Ωστόσο, οι κάμερες στράφηκαν προς μία γυναίκα, η οποία αποφάσισε να ανοίξει το βιβλίο της για να διαβάσει μερικές σελίδες και έγινε… viral.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ