ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σε συζητήσεις με τον Πιερικό ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σύμφωνα με τους Σουηδούς

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον
Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον Ⓒ 2019 KAMRAN JEBREILI/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σουηδία ο Πιερικός προσπαθεί να ολοκληρώσει την μεγαλύτερη κίνηση της ιστορίας του, αφού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον για την θέση του προπονητή.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Πιερικό και στα γήπεδα της Super League 2; Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η σουηδική ιστοσελίδα "expressen.se", αναφέροντας ότι η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 73χρονο τεχνικό.

Με βάση το σχετικό δημοσίευμα, ο Έρικσον είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πιερικού, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως γίνεται σαφές, σε περίπτωση που ο Πιερικός προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη της ιστορίας του, φέρνοντας έναν προπονητή που κάποτε βρέθηκε στην ελίτ των Ευρωπαίων τεχνικών.

Ο Έρικσον έχει ως μεγαλύτερο παράσημο στο βιογραφικό του την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος με την Λάτσιο το 2000, ενώ όσο όντας τεχνικός των "Λατσιάλι" κατέκτησε ακόμα το Κύπελλο Ιταλίας και το Supercup το 1998. Πέρα από τον πάγκο της Λάτσιο, έχει καθίσει ακόμα μεταξύ άλλων στους πάγκους της Μπενφίκα, της Ρόμα, της Σαμπντόρια, της Μάντσενστερ Σίτι, αλλά και της εθνικής Αγγλίας. Η τελευταία φορά που εργάστηκε ως προπονητής ήταν ως τεχνικός της εθνικής των Φιλιππίνων το διάστημα 2018-2019.

Το SPORT24 είχε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Πιερικού, οι οποίοι διέψευσαν κατηγορηματικά το ρεπορτάζ.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ