ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε σοβαρή κατάσταση ο θρύλος της Κολομβίας, Φρέντι Ρινκόν, μετά από τροχαίο

Το αυτοκίνητο του Φρέντι Ρινκόν
Το αυτοκίνητο του Φρέντι Ρινκόν PRINTSCREEN

Ο θρύλος της Κολομβίας και παλιός παίκτης της Ρεάλ και της Νάπολι, Φρέντι Ρινκόν, ενεπλάκη σε τροχαίο και σύμφωνα με την ενημέρωση του νοσοκομείου είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12/4) ο θρύλος της εθνικής Κολομβίας, Φρέντι Ρινκόν, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο στην πόλη Κάλι της Κολομβίας.

Εκείνος και άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Μάλιστα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Ρινκόν είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι.

"Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Φρέντι Ρινκόν μπήκε στην κλινική με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, η κατάστασή του είναι σοβαρή. Με απόφασή μας θα μπει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Θα λάβει όλη την απαραίτητη προσοχή από την ομάδα μας. Επαναλαμβάνουμε η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 55χρονος Ρινκόν είχε 17 γκολ σε 85 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι στην Ευρώπη. Οι μερένγκες με ανάρτησή τους στο Twitter ευχήθηκαν στον πρώην παίκτη τους να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ