STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σε απολογία εννέα ΠΑΕ

Επεισόδια στη Λάρισα

Εννέα ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία για όσα συνέβησαν στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ανάμεσα τους είναι και η Λάρισα με τον ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον μεταξύ τους αγώνα στο “Αλκαζάρ”. Πιο αναλυτικά οι ΠΑΕ που κλήθηκαν σε απολογία είναι:



α) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ιωνικός – ΠΑΕ Ατρόμητος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



β) ΠΑΕ Ιωνικός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ιωνικός – ΠΑΕ Ατρόμητος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



ε) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριά. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



στ) ΠΑΕ Άρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Άρης. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ Εργοτέλης. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.



η) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ. Φανάρα στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 77, 78, του Κ.Α.Π.



θ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ. Κουλούρη στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα – ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 92, του Κ.Α.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ