Σαχαμπό: “Χαρούμενος για το γκολ με τη Ρουάντα, νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης”

Ο Χακίμ Σαχαμπό δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο γκολ που σημείωσε με την εθνική ανδρών της Ρουάντας.
Ο Χακίμ Σαχαμπό έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Κηφισιά και λίγες ημέρες μετά αγωνίστηκε με την εθνική της Ρουάντας και σημείωσε το πρώτο του γκολ.
Ο 20χρονος μέσος της Ένωσης έκανε ένα post στα social media και δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Εθνικής του.
“Ένα ομολογημένο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης απέναντί σου Ρουάντα. Είμαι τόσο χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ σε αυτό το καταπληκτικό στάδιο μπροστά στην αυτού εξοχότητα, τον πρόεδρό μας. Ευχαριστώ όλους στην ομοσπονδία, τους συμπαίκτες μου και πάνω απ’ όλα εσάς τον λαό μου“, έγραψε ο Σαχαμπό στην ανάρτησή του.