ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάβες - Μπράγκα 2-4: Αγχωτική νίκη πριν από τον Παναθηναϊκό

Σάβες - Μπράγκα 2-4: Αγχωτική νίκη πριν από τον Παναθηναϊκό
COSMOTE

Η Μπράγκα υπέταξε 4-2 την Σάβες εκτός έδρας με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, πριν από τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Champions League.

Η Μπράγκα τα χρειάστηκε απέναντι στην Σάβες, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη 4-2 στο τέλος κι έπειτα από ανατροπή, για τη 2η αγωνιστική της Primeira Liga, πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Πορτογαλία για τα playoffs του Champions League.

Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε προηγήθηκε με τον Μπρούμα στο 16', όμως στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ από τον Έκτορ Ερνάντεθ. Ο Ρικάρντο Όρτα ισοφάρισε άμεσα και κατόπιν η Μπράγκα κυνηγούσε το γκολ της νίκης.

Για να το βρει, χρειάστηκε να αποβληθεί ο Ιγκόρ Νογκέιρα στο 80' για τους γηπεδούχους. Ο Σιμόν Μπανζά που είχε περάσει αλλαγή στο 77' βρήκε το 3-2 στο 81' και μια άλλη αλλαγή του Ζόρζε, ο Πίζι, έγραψε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

  • Η σύνθεση της Μπράγκα: Ματέους, Γκόμεθ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Μουσρατί, Καρβάλιο (67' Α. Όρτα), Ρ. Όρτα, Σαλασάρ (46' Τζαλό), Μπρούμα (897' Πίζι), Ρουίθ (77' Μπανζά)
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΑΓΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ