ΠΑΟΚ

Σάστρε: "Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα"

Ο Τζοάν Σάστρε
Ο Τζοάν Σάστρε INTIME

Ο Σάστρε μίλησε στην πατρίδα του για την προοπτική που του δίνει ο ΠΑΟΚ και την δυνατότητα να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ζόαν Σάστρε θα φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο Ισπανός αμυντικός σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα αναφέρθηκε στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη ως δανεικός αλλά και στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος τού δίνει την ευκαιρία να αγωνίζεται για τρόπαια αλλά και να παίζει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάστρε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την προοπτική που του δίνει ο Δικέφαλος:

"Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μία πολύ όμορφη σεζόν. Στον ΠΑΟΚ με υποδέχθηκαν καλά. Είναι μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη, παλεύει για τα πάντα. Στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά ως τώρα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη".

Για την απόφαση του να φύγει από την Μαγιόρκα:

"Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση γιατί μεγάλωσα εδώ, αλλά ο καθένας χρειάζεται κάποια στιγμή να φύγει και να παίξει, να παίρνει λεπτά συμμετοχής. Μεγάλωσα στην Μαγιόρκα και ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρας.

Αισθάνομαι ότι με εκτίμησαν πολύ στην Μαγιόρκα, έχω δεθεί με τον κόσμο, πάντα θα τους υποστηρίζω και είμαι δεμένος. Πάντα θα είμαι εδώ αν με χρειάζεται η Μαγιόρκα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ