SERIE A

Σασουόλο - Μπενεβέντο 1-0: Μόνη δεύτερη η ομάδα του Κυριακόπουλου

Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Σαμπντόρια με τη φανέλα της Σασουόλο σε αγώνα της Serie A
Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Σαμπντόρια με τη φανέλα της Σασουόλο σε αγώνα της Serie A AP PHOTO/MARCO VASINI

Η Σασουόλο επικράτησε 1-0 της Μπενεβέντο στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Serie A και ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα. Το χρυσό γκολ ο Μπεράρντι, πολυτιμότερος παίκτης για τους γηπεδούχους ο γκολκίπερ Κονσίλι.

Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ (0-3) και τη λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με την Ρόμα (0-0) η Σασουόλο επέστρεψε στα γκολ και στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Μπενεβέντο για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ήταν ο Ντομένικο Μπεράρντι στο 7ο λεπτό με πέναλτι, με τους νεροβέρντι του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να αγωνίζονται με 10 παίκτες από το 49' λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Χαράσλιν αλλά να αντέχουν έχοντας για ήρωα τον γκολκίπερ Κονσίλι που πραγματοποίησε ορισμένες εκπληκτικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Σημειώνεται πως με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (ο διεθνής αριστερός μπακ αγωνίστηκε βασικός και έγινε αλλαγή στο 83') ανέβηκε στη 2η θέση, ενώ η νεοφώτιστη Μπενεβέντο του Φιλίπο Ιντζάγκι βρίσκεται στην 13η.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλζαν (57' Αϊχάν), Μάρλον, Φεράρι, Κυριακόπουλος (83' Ροζέριο), Μπουράμπια, Λοκατέλι, Μπεράρντι (87' Μούλντουρ), Λόπες (57' Ρασπαντόρι), Χαράσλιν, Τζούρισιτς (57' Μπογκά)

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Λετίτσια, Τούια, Γκλικ, Μπάρμπα (76' Σάου), Χέτεμαϊ (46' Ινσίνιε), Σκιαταρέλα, Ιμπρότα, Ιονίτα (57' Νταμπό), Λαπαντούλα, Καπράρι (79' Φάλκε)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Σασουόλο - Μπενεβέντο 1-0 (7' πεν. Μπεράρντι)

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Κροτόνε - Σπέτσια (16:00)

Τορίνο - Ουντινέζε (19:00)

Λάτσιο - Βερόνα (21:45)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Κάλιαρι - Ίντερ (13:30)

Αταλάντα - Φιορεντίνα (16:00)

Μπολόνια - Ρόμα

Νάπολι - Σαμπντόρια

Τζένοα - Γιουβέντους (19:00)

Μίλαν - Πάρμα (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ