SERIE A

Σασουόλο - Μίλαν 0-0: Μπλόκο στους πρωταθλητές

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 1 Μαρτίου 2022
Ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου. Κέρδισε πέναλτι ο Έλληνας διεθνής, το έπιασε ο Μάικ Μενιάν.

Η Μίλαν δεν βρήκε το γκολ στη Ρέτζιο Εμίλια και "κόλλησε" στην ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Οι "ροσονέρι" παρατάχθηκαν με ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα και τον Σιμόν Κιάερ να κάνει επανεμφάνιση ύστερα από εννέα μήνες και τη ρήξη χιαστού που υπέστη την περσινή σεζόν. Στο βασικό σχήμα βρέθηκε και ο Τομάζο Πομπέγκα, χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει. Το βάρος έπεσε σε γνώριμα πρόσωπα όπως ο Ραφαέλ Λεάο, που ήταν αρκετά δραστήριος και είχε τελικές με τις οποίες θα μπορούσε να βρει το γκολ.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν ακόμα περισσότερο στο τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 21ο λεπτό, ο Έλληνας μπακ μπήκε στην περιοχή από αριστερά (αγωνίστηκε ως εξτρέμ σε αυτήν την πλευρά), πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους και ανατράπηκε. Ο Μάικ Μενιάν όμως έπιασε το πέναλτι του Ντομένικο Μπεράρντι.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Ιταλός επιθετικός αποχώρησε σοβαρά τραυματίας σε μία φάση όπου έφευγε σε τετ α τετ. Οι τραυματισμοί ήταν αρκετοί στο 2ο ημίχρονο, με τον ρυθμό να πέφτει και τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν το γκολ. Στα τελευταία λεπτά αποχώρησε κι ο Αλεσάντρο Φλορέντσι για τους "ροσονέρι" (που δεν είχαν αλλαγή για να τον αντικαταστήσουν) και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των αντιπάλων.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ