Σαρώνει τα βραβεία ο Νάτχο

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Ισραηλινό σε MVP Μαρτίου, λίγο μετά την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 33ης αγωνιστικής της Super League.
Η επιλογή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον πολυτιμότερο παίκτη για τον μήνα Μάρτιο είναι ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός έχει αναδειχτεί και MVP για την 33η αγωνιστική της Super League και η βράβευσή του θα γίνει το Σάββατο (12/04) στις 12:45 στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας.
Ο Νάτχο σπάει, λοιπόν, την δίμηνη κυριαρχία του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος είχε αναδειχθεί από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως MVP Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Επειτα από τον πιο αμφίρροπο διαγωνισμό από την αρχή της σεζόν ο Ισραηλινός μέσος συγκέντρωσε το 38% των προτιμήσεών σας αφήνοντας πίσω τον Μίροσλαβ Στοχ που πραγματοποίησε τα καλύτερά του παιχνίδια μετά το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Σλοβάκος έμεινε στο 26% και τη δεύτερη θέση μπροστά από τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος πήρε το 21% και προσπέρασε τον Λούκας με 15%.
Η λίστα με τους πολυτιμότερους παίκτες:
Σεπτέμβριος: Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Οκτώβριος: Μιγκέλ Βίτορ
Νοέμβριος: Πέρεθ Λούκας
Δεκέμβριος: Πέρεθ Λούκας
Ιανουάριος: Παναγιώτης Γλύκος
Φεβρουάριος: Παναγιώτης Γλύκος