ΙΤΑΛΙΑ

Σάρι: "Είχα επαφή με ξένη ομάδα, δεν προτάθηκα ποτέ στην Φιορεντίνα"

Lazio's head coach Maurizio Sarri walks to the bench before the Champions League, group E, soccer match between Lazio and Celtic at Rome's Olympic stadium, Tuesday, Nov. 28, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's head coach Maurizio Sarri walks to the bench before the Champions League, group E, soccer match between Lazio and Celtic at Rome's Olympic stadium, Tuesday, Nov. 28, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Σάρι απέρριψε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει μπει στο στόχαστρο της Φορεντίνα, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής έχει έρθει σε απευθείας επαφή μόνο με μία ομάδα και πως αυτή βρίσκεται εκτός Ιταλίας.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό μακριά από τους πάγκους έπειτα από την απόφασή του να αποχωρήσει από την Λάτσιο και την ίδια ώρα η Φιορεντίνα εμφανίζεται να έχει βγει στην γύρα προς αναζήτηση νέου προπονητή, από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανο να χωρίσουν οι δρόμοι της το καλοκαίρι με τον Βινσέντσο Ιταλιάνο.

Ωστόσο, το σενάριο που φέρνει τους βιόλα κοντά στον έμπειρο προπονητή όχι μόνο δεν βρήκε επιβεβαίωση αλλά ήρθε πολύ γρήγορα και η διάψευση, με τον Σάρι να ξεκαθαρίζει πως δέχτηκε άμεση κρούση αλλά από ομάδα εκτός Ιταλίας.

"Δεν προτάθηκα στην Φιορεντίνα, δεν υπήρχε καμία είδους διαπραγμάτευση. Σε απευθείας επίπεδο, είχα επαφές με μία ξένη ομάδα.

Πριν δεχτώ, πρέπει να δω πρώτα μία δεκαριά αγώνες, ούτε όμως και αυτό είναι αρκετό. Ήθελα να καταλάβω το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ομάδα", τόνισε ο Σάρι με δηλώσεις του στο "Sportitalia", και πρόσθεσε με νόημα:

"Χρειάζεται μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να κάνω εγώ και το επιτελείο μου τη σχετική αξιολόγηση. Η Ιταλία είναι πάντα Ιταλία. Αυτή τη στιγμή έχω κάποιες ευθύνες, σε προσωπικό επίπεδο.

Θα ήθελα να κάνω μία διαδρομή με μία ομάδα αρκετά νέα που θα μου δώσει την ευκαιρία να μείνω κάπου όχι για λίγο. Θα μου άρεσε να δεχτώ πρόταση από μία ομάδα που δεν θα βιάζεται και η οποία θα έχει ξεκάθαρες ιδέες για το μέλλον και τις φιλοδοξίες της

Όσον αφορά δε στον τελικό του Conference League, στον οποίο θα λάβει μέρος η Φιορεντίνα αντιμετωπίζοντας στην "OPAP Arena" τον Ολυμπιακό, ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε:

"Η Φιορεντίνα μπορεί να νικήσει αλλα αντιμετωπίζουν μία καλή ομάδα. Η Φιορεντίνα είναι ανώτερη αλλά όχι τόσο ανώτερη για να φανταστεί κάποιος ότι θα έχει ένα χαλαρό ματς. Θα είναι επίσης ένα σκληρό ματς επειδή θα παιχτεί στην Αθήνα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ