ΛΑΜΙΑ

Σαράνοβ: "Αν σας πω το μυστικό μου, δεν θα συνεχίσω να πιάνω τα πέναλτι"

Ο Σαράνοφ πανηγυρίζει την απόκρουση πέναλτι κόντρα στον Άρη
Ο Σαράνοφ πανηγυρίζει την απόκρουση πέναλτι κόντρα στον Άρη INTIME SPORTS

Ο Μπόγιαν Σαράνοβ ήταν άκρως ευδιάθετος μετά την ιστορική πρόκριση της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος του Άρη, λέγοντας μεταξύ άλλως πως δεν θέλει να μαρτυρήσει το μυστικό του που πιάνει πέναλτι, για να συνεχίσει να το κάνει.

Η Λαμία πανηγύρισε την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδας πετώντας εκτός συνέχειας το φαβορί του ζευγαριού που ήταν ο Άρης και η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε στο φινάλε δύο μεγάλους πρωταγωνιστές: τον Άνταμ Τζανετόπουλο που πέτυχε το χρυσό γκολ στο 118' και τον Μπόγιαν Σαράνοβ που κράτησε το 1-0 αποκρούοντας πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 120+4'.

Λίγα λεπτά μετά από αυτή τη σπουδαία επιτυχία, οι δύο παίκτες βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV, με τον Άνταμ Τζανετόπουλο να τονίζει πως όλοι στην ομάδα πίστευαν από την αρχή ότι θα μπορούσαν να τα καταφέρουν και τον Μπόγιαν Σαράνοβ να ερωτάται για το μυστικό τους στις αποκρούσεις πέναλτι (3ο που έπιασε φέτος) αλλά να... κάνει ντρίμπλα.

"Αν σας πω ποιο είναι το μυστικό μου στις εκτελέσεις των πέναλτι δεν θα συνεχίσω να τα πιάνω, αυτό είναι το μυστικό μου", δήλωσε αρχικά ο 34χρονος Σέρβος κίπερ της ομάδας της Φθιώτιδας, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι πολύ σημαντική αυτή η πρόκριση για εμάς αλλά και για την ομάδα, και για την πόλη να πάμε στα ημιτελικά. Είναι μία πολύ σημαντική και ιστορική στιγμή, το ξέραμε από πριν και τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ