PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Απόδραση από το Σεντ Μέρις με Φερνάντες

Ο Μπρούνο Φερνάντες
Ο Μπρούνο Φερνάντες @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Σαουθάμπτον με 1-0 στο Σεν Μέρις χάρη στο γκολ που σημείσε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 55ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέχεια στις νίκες της, μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ, καθώς επικράτησε της Σαουθάμπτον 1-0 στο Σεν Μέρις για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League, χάρη στο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 55ο λεπτό. Για τους κόκκινους διαβόλους, ο Καζεμίρο έκανε ντεμπούτο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Οι κόκκινοι διάβολοι πέτυχαν γκολ με ένα υπέροχο συνδυασμό. Ο Νταλότ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπρούνο Φερνάντες με ένα ωραίο σκαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Τεν Χαχ έφτασε τους έξι πόνους, ενώ η Σαουθάμπτον παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Το ματς

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν χώρους για να απειλήσουν. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 19ο λεπτό του αγώνα, σε μία φάση διαρκείας που άγγιξε το γκολ τρεις φορές.

Αρχικά ο Φερνάντες με κεφαλιά έδωσε την μπάλα στον Ελάγκα, ο οποίος από τα δεξιά δοκίμασε το σουτ, με τον Μπαζούνου να αποκρούει με το σώμα. Ο Φερνάντες πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ του σταμάτησε πάνω στα σώματα, με την μπάλα να καταλήγει τελικά στον Έρικσεν ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε ούτε εκείνος να νικήσει τον κίπερ της Σάουθαμπτον.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Ο Κότσαπ δύο λεπτά αργότερα έκανε το κοντρόλ στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα , αλλά το πλασέ του ήταν κακό, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι κόκκινοι διάβολοι απείλησαν με τον Μακτόμινεϊ, πριν πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μπρούνο Φερνάντες, όμως ο Μπαζούνου εξουδετέρωσε με τις γροθιές το σουτ που επιχείρησε ο Σκωτσέζος μέσος.

Μετά το γκολ του Φερνάντες, οι "άγιοι" πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα. Είχε τις ευκαιρίες της, όπως αυτή του Κοτσάπ, δίχως όμως αποτέλεσμα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπαζούνου, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέλα - Κότσαπ, Σαλισού, Τζενεπό (89' Περό), Γουάρντ - Πρόουζ, Λάβια, Αρίμπο (89' Λιάνκο), Ελιουνούσι (63' Στιούαρτ Άρμστρονγκ), Άνταμ Άρμστρονγκ (77' Μάρα), Άνταμς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (Φρεντ 90+2'), Μακτόμινεϊ, Σάντσο (68' Ρονάλντο), Φερνάντες, Ελάνγκα (80' Καζεμίρο), Ράσφορντ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ