LIGUE 1

Σάντσες: "Η Μίλαν είναι ομάδα κλάσης, μου αρέσει πολύ"

Ο Ρενάτσο Σάντσες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στην Σερβία | 14 Νοεμβρίου 2021
Ο Ρενάτσο Σάντσες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στην Σερβία | 14 Νοεμβρίου 2021 @2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μίλαν να ενδιαφέρεται έντονα για τον Ρενάτο Σάντσες έχουν φτάσει στα αυτιά του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος έκλεισε το μάτι στους ροσονέρι μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Equipe".

Η Μίλαν τσεκάρει τον Ρενάτο Σάντσες ως υποψήφιο διάδοχο του Φρανκ Κεσιέ στη μεσαία γραμμή της, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο δεύτερος (λήγει στο φινάλε της σεζόν) και το γεγονός αυτό κολακεύει ιδιαίτερα τον Πορτογάλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Equipe", με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και παίκτη της Λιλ εδώ και μία διετία να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Ίσως να ενδιαφέρονται για μένα η Μίλαν και η Άρσεναλ αλλά δεν το γνωρίζω. Έχω μιλήσει με τον μάνατζέρ μου, ξέρω ποιοι σύλλογοι με έχουν καλέσει και ποιοι όχι, αλλά τώρα δεν μπορώ να μιλήσω.

Ξέρω όμως ότι είμαι έτοιμος. Εάν φτάσει μία πρόταση θα δω τι είναι καλύτερο για μένα. Η Μίλαν; Είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Είναι ομάδας κλάσης, μου αρέσει".

Σημειώνεται πως ο Σάντσες έχει ήδη φορέσει τη φανέλα των Μπενφίκα, Μπάγερν και Σουόνσι αν και είναι μόλις 24 ετών ενώ μετράει και 32 συμμετοχές (3 γκολ) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ