ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσες για Τρουιγιέ: "Δεν είδα την κίνησή του αλλά άκουσα ένα κρακ"

Ο Φακούντο Σάντσες
Ο Φακούντο Σάντσες INTIME SPORTS

Ο Φακούντο Σάντσες σε δήλωσή του μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία, ανέφερε ότι άκουσε ένα "κρακ" τη στιγμή του τραυματισμού του Τρουιγιέ.

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Τρουιγιέ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός ανέφερε ότι δεν είδε την κίνηση του συμπαίκτη του, όμως άκουσε ένα "κρακ".

Αναλυτικά όσα δηλώσε στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Όπως πολύ σωστά είπατε πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Κρατάμε το σερί νικών. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Παίζαμε σε δύσκολη έδρα και σε δύσκολο αντίπαλο. Θέλω να πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου θα επιστρέψουν γρήγορα".

Για τον τραυματισμό του Τρουιγιέ και τι άκουσε ο ίδιος: "Όπως είπα ήμουν δίπλα. Δεν είδα τη κίνηση αλλά άκουσα ένα κρακ. Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθει και ότι δεν θα είναι πραγματικά σοβαρό".

Για το ότι πέτυχε γκολ μετά από καιρό με το πόδι και αν θύμαται πότε ήταν η τελευταία φορά: "Πράγματι δεν θυμάμαι. Δεν σημειώνω συχνά γκολ. Με το κεφάλι είχα πετύχει γκολ, αλλά και με το πόδι σήμερα. Κρατάω τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ