ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Σάντος: "Το θετικό είναι πως θα παίξουμε εντός έδρας την πρόκριση στο Μουντιάλ"

Ο Φερνάντο Σάντος σε προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας
Ο Φερνάντο Σάντος σε προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας @2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως η Πορτογαλία θα διεκδικήσει μέσα στο σπίτι της το ένα από τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια για μία θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος.

Η Πορτογαλία έχει αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό-σοκ από την Σερβία με το γκολ του Μίτροβιτς στο 90ο λεπτό και πλέον καλείται να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ μέσω αγώνων μπαράζ.

Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι αυτό της Τουρκίας την οποία υποδέχεται στις 24 Μαρτίου 2022 ενώ σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, θα παίξει και πάλι εντός έδρας, με τη νικήτρια του ζευγαριού Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν αποκλείεται η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να βρεθεί αντιμέτωπη με την σκουάντρα ατζούρα σε ένα ιστορικό νοκ-άουτ μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητριών Ευρώπης, με τον άλλοτε προπονητή των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να τονίζει πάντως πως οι Ίβηρες δεν θα χρειαστεί να δώσουν εκτός έδρας παιχνίδι.

"Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε την Τουρκία, αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι. Έπειτα θα σκεφτούμε την επόμενη αντίπαλό μας.

Ας πάρουμε τα θετικά στοιχεία από αυτή την κλήρωση. Για παράδειγμα είναι πάντα καλό να δίνουμε και τα δύο ματς εντός έδρας αν χρειαστεί.

Αποφεύγουντας ένα ταξίδι για δύο ματς που απέχουν λίγες ημέρες χρονικά το ένα από το άλλο, είναι σίγουρα θετικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ