ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος: "Ο Ρονάλντο μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 του χρόνια"

O Κριστιάνο Ρονάλντο σηκώνει το τρόπαιο του Nations League μετά τον τελικό της Πορτογαλίας κόντρα στην Ολλανδία
O Κριστιάνο Ρονάλντο σηκώνει το τρόπαιο του Nations League μετά τον τελικό της Πορτογαλίας κόντρα στην Ολλανδία AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 40 του χρόνια και μάλιστα χωρίς να κατέβει αγωνιστικό επίπεδο.

Αν και οδεύει ακάθεκτος προς το 36ο έτος της ηλικίας του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει να είναι αιώνιος έφηβος, με τον Πορτογάλο να εντυπωσιάζει όσον αφορά στη συνέπειά του στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πρόσφατα έσπασε το φράγμα των 100 γκολ με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του (101), ενώ στο Champions League μετράει 130 γκολ και με τη φανέλα της Γιουβέντους μετράει ήδη 69 γκολ σε 91 επίσημα παιχνίδια.

Πότε θα σταματήσει να σπάει τα κοντέρ ο CR7; Σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, αυτή η στιγμή απέχει πολύ ακόμη, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ιβήρων να εκτιμάει μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής του πως ο σούπερ σταρ των μπιανκονέρι θα συνεχίσει για πέντε ακόμα χρόνια να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα παραμένοντας σε τοπ επίπεδο.

"Ο Κριστιάνο είναι έτοιμος να παίξει μέχρι τα 40 του χρόνια αλλά δεν ξέρει αν θα συμβεί. Ίσως αισθανθεί πως δεν θα έχει τις ίδιες δυνάμεις κάποτε. Δεν είναι παίκτης που θα ρίξει το επίπεδό του, θα σταματήσει μόνο όταν δει πως δεν θα είναι ο γνωστός Ρονάλντο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ