EUROPEAN SUPER LEAGUE

Σάντος για European Super League: "Είμαι απόλυτα αντίθετος"

Ο Φερνάντο Σάντος κατά την άφιξη του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας
Ο Φερνάντο Σάντος κατά την άφιξη του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Την αντίθεση του στην ίδρυση της European Super League εξέφρασε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. (VIDEO)

Ο Φερνάντο Σάντος, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην ομοσπονδιακός στην Εθνική Ελλάδας μίλησε σε ράδιο της Πορτογαλίας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ίδρυση της European Super League εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση του στην κίνηση των "12".

Ο Πορτογάλος μιλώντας στο "Renascensca" είπε αρχικά: "Είμαι απόλυτα αντίθετος. Δεν μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να γίνει, ότι είναι βιώσιμο, δεν έχει νόημα, δεν φέρνει κάτι θετικό στο ποδόσφαιρο. Λιγότερη ποιότητα. Πως μπορούμε να έχουμε αύξηση ποιότητας όταν έχουμε μείωση ανταγωνιστικότητας".

Και συνέχισε λέγοντας: "Είναι πράγματα που έχουν ακούσει από το NBA και πιστεύω ότι θα μειωθεί η φιλοδοξία και το πάθος για να παίξουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα".

Ο Σάντος πρόσθεσε: "Το να είσαι παρών σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις είναι αυτό που δίνει κίνητρο στις ομάδες και τους οπαδούς. Για αυτό θεωρώ ότι θα μειωθεί η ανταγωνιστικότητα και η ικανότητα των ομάδων. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μοιάζει με αυτό που συμβαίνει στην Αμερική όπου δεν υπάρχουν ομάδες αλλά ιδιοκτήτες"

Ενώ σε ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: "Δεν θα κάνει καλό στους ποδοσφαιριστές, σκέψου να μην μπορούν να συμμετέχουν σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή να μην είναι στις κλήσεις".

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ