ΙΝΤΕΡ

Σανέτι: "Φαβορί για να ξαναπάρει το Champions League η Σίτι αλλά δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες"

Ο Χάβιερ Ζανέτι ποζάρει δίπλα στο τρόπαιο του Champions League | 22 Απριλίου 2016
Ο Χάβιερ Ζανέτι ποζάρει δίπλα στο τρόπαιο του Champions League | 22 Απριλίου 2016 @2016 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Χαβιέρ Σανέτι εξέφρασε την άποψη πως είναι δύσκολο για την Ίντερ να επαναλάβει φέτος την περυσινή εκπληκτική πορεία της στην Ευρώπη που την έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League και έχρισε φαβορί για το τρόπαιο την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ίντερ έκανε πέρυσι μία πολύ μεγάλη υπέρβαση φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League (στα ημιτελικα μάλιστα απέκλεισε την συμπολίτισσα Μίλαν με δύο νίκες) όμως δεν μπόρεσε να τρυπήσει το ταβάνι της αφού εκεί υποτάχτηκε στην ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ανεξάρτητα πάντως από την ήττα στην Κωνσταντινούπολη, οι άνθρωποι των Μιλανέζων είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο, με τον Χαβιέρ Σανέτι να δηλώνει πως δικαίως ανανεώθηκε το συμβόλαιο του και να τονίζει πως είναι δύσκολο για τους νερατζούρι να επαναλάβουν την περυσινή πορεία.

""Η επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι δείχνει σταθερότητα, επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά του Ιντζάγκι. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον τελικό αλλά η επιθυμία μας να το πετύχουμε δεν λείπει.

Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο, που είναι πολύ σημαντικό", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ίντερ με συνέντευξή του στην "Marca", και πρόσθεσε:

"Ποιος είναι το φαβορί για το Champions League; Η Σίτι έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και ούσα η τελευταία πρωταθλήτρια, θα προσπαθήσει ξανά για το τρόπαιο.

Δεν ξεγράφω όμως τις μεγάλες ισπανικές ομάδες επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις διοργανώσεις και έχουν παράδοση".

Κληθείς δε να σχολιάσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, που φοράει πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Ίντερ, δήλωσε: "Ο Λαουτάρο αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σημαίνει ένας σύλλογος όπως η Ίντερ. Είναι ένας επιθετικός που βελτιώνεται κάθε χρόνο".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ