SERIE A

Σαμπντόρια - Μίλαν 0-1: Μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα με υπογραφή Μπραχίμ Ντίας

Ο Μπραχίμ Ντίας πανηγυρίζει γκολ του στο Μίλαν - Σέλτικ για το Europa League
Ο Μπραχίμ Ντίας πανηγυρίζει γκολ του στο Μίλαν - Σέλτικ για το Europa League © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Serie A, επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια χάρη στο γκολ του Μπραχίμ Ντίας απ' το 9ο λεπτό.

Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι της Μίλαν στη Serie A. Οι ροσονέρι πέρασαν από μία δύσκολη έδρα, καθώς επικράτησαν 1-0 της Σαμπντόρια. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πιόλι ήταν ο Μπραχίμ Ντίας, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 9ο λεπτό.

Η ομάδα του Πιόλι ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Καλάμπρια απ' τα δεξιά τροφοδότησε τον Μπραχίμ Ντίας, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Αουντέρο γράφοντας το 1-0. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Σαμπντόρια φέρει ευθύνη στο γκολ.

Από εκεί και ύστερα το παιχνίδι είχε έντονο ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω στο γήπεδο. Η Σαμπντόρια επιχείρησε να αντιδράσει, ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει το γκολ της ισοφάρισης. Ιδιαίτερα ενεργός απ' την πλευρά των ροσονέρι ήταν ο Μπραχίμ Ντίας, που προσπαθούσε να γίνει απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν τόσο υψηλός. Η Μίλαν προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, κρατώντας την κατοχή, ενώ γινόταν επικίνδυνη, όταν της δινόταν η ευκαιρία. Στο 62' έγραψε την πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος μ' ένα σουτ του Καλάμπρια που πέρασε άουτ.

Εφόσον, το σκορ παρέμενε στο 1-0, προς το τέλους του ματς η Σαμπντόρια πίεζε προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Η Μίλαν οπισθοχώρησε, όμως οι γηπεδούχοι παρά τις ευκαιρίες τους δεν έφτασαν στην ισοφάριση. Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό η ομάδα του Πιόλι έχασε καλή στιγμή με τον Ρέμπιτς.

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Αουγκέλο (71' Μούρο), Γιοσίντα, Κόλεϊ, Μπερεζίνσκι, Ντάμσγκααρντ, Έκνταλ (86' Σίλβα), Τόρσμπι, Καντρέβα, Κουαλιαρέλα, Γκαμπιαντίνι (71' Βέρε)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (88' Ρομανιόλι), Κγιάρ, Τομόρι, Ερνάντες, Τονάλι, Κρούνιτς, Σέλμεκερς, Ντίας (69' Μπενασέρ), Λεαό (69' Ρέμπιτς), Ζιρού

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη Serie A

Τα highlights της 1ης αγωνιστικής στη Serie A

Ίντερ - Τζένοα 4-0

Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-2

Τορίνο - Αταλάντα 1-2

Έμπολι - Λάτσιο 1-3

Μπολόνια - Σαλερνιτάνα 3-2

Βερόνα - Σασουόλο 2-3

Κάλιαρι - Σπέτσια 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ