SERIE A

Σαμπντόρια - Ίντερ 2-2: Μπλόκο στη Γένοβα για τους νερατζούρι

Inter Milan's Lautaro Martinez, left, and Sampdoria's Lorenzo Tonelli fight for the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at Milan's San Siro stadium, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez, left, and Sampdoria's Lorenzo Tonelli fight for the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at Milan's San Siro stadium, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Σαμπντόρια και Ίντερ με τους νερατζούρι να παίρνουν το προβάδισμα δύο φορές και τους γηπεδούχους να απαντούν. (VIDEOS)

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Ίντερ στη Serie A, αφού οι νερατζούρι έμειναν στο 2-2 απέναντι στην Σαμπντόρια στη Γένοβα.

Μάλιστα οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση και στο τέλος πίεσαν για να πάρουν και τη νίκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο διαγωνισμός των γκολ άρχισε από νωρίς. Η Ίντερ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Ντιμάρκο να νικά τον Αουντέρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι νερατζούρι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να κάνουν το 2-0, αλλά η Σαμπντόρια έφερε το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα, ο Γιοσίντα στο 33' ήταν εκείνος που έκανε το 1-1.

Η Ιντερ έψαξε το γκολ που θα την έβαζε ξανά μπροστά στο σκορ και το κατάφερε με τον συνήθη ύποπτο, Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που έκανε το 1-2 στο 44'.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσα. Μετά από υπέροχη προσπάθεια του Μπερεσίνσκι ο Αουτζέλο με βολέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χαντάνοβιτς διαμορφώνοντας το 2-2 στο 47'.

Η Ίντερ πίεσε στη συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά εκείνη που έφτασε πιο κοντά σε αυτό ήταν η Σαμπντόρια. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι για περισσότερα από δέκα λεπτά έπαιξαν με παίκτη λιγότερο αφού ο Σένσι τραυματίστηκε και ο Ιντζάγκι δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι με το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν, αλλά τελικά το 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των αθλητών των δύο ομάδων.

Σαμπντόρια: Εμίλ Αουντέρο, Μπάρτος Μπερεσίνσκι, Μάγια Γιοσίντα, Ομάρ Κόλεϊ, Τομάζο Αουτζέλο, Αντόνιο Καντρέβα, Άντριεν Σίλβα, Μόρτεν Θόρσμπι, Μίκελ Ντάμσγκααρντ, Φραντσέσκο Καπούτο, Φάμπιο Κουαλιαρέλα

Ίντερ: Σαμίρ Χαντάνοβιτς, Μίλαν Σκρίνιαρ, Στέφαν ντε Φράι, Φεντερίκο Ντιμάρκο, Ματέο Νταρμιάν, Νικολό Μπαρέλα, Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, Χακάν Τσαλχάνογλου, Ίβαν Πέρισιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες, Έντιν Τζέκο

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Έμπολι - Βενέτσια 1-2

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1

Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-2

Σαμπντόρια - Ίντερ 2-2

Η βαθμολογία της Serie A:


TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ