SERIE A

Σαμπατίνι: "Ο Μανωλάς θα δώσει χείρα βοηθείας αλλά δεν θα μας λύσει όλα τα προβλήματα"

Σαμπατίνι: "Ο Μανωλάς θα δώσει χείρα βοηθείας αλλά δεν θα μας λύσει όλα τα προβλήματα"
PRINT SCREEN

Η Σαλερνιτάνα "σύστησε" το νέο της προπονητή, Φάμπιο Λιβεράνι, στους εκπροσώπου του Τύπου, με τον Βάλτερ Σαμπατίνι να είναι παρών στην παρουσίαση και να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον νεαποκτηθέντα Κώστα Μανωλά.

Η εντός έδρας ήττα από την Έμπολι πλήγωσε την Σαλερνιτάνά, με την ουραγό της Serie A έχει πλέον ένα βουνό να ανέβει στη μάχη για την παραμονή και να αποφασίζει να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της, με τον Φάμπιο Λιβεράνι να παίρνει τη σκυτάλη από τον Φιλίπο Ιντζάγκι.

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/02) έγινε η παρουσίασή του (λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα), με τον Βάλτερ Σαμπατίνι να βρίσκεται και εκείνος στην αίθουσα συνεντεύξεων και να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά που έγινε στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όσον αφορά στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Μανωλάς θα μας βοηθήσει αλλά δεν είναι αυτός που θα λύσει όλα τα προβλήματα της ομάδας. Αυτά θα τα επιλύσει ο προπονητής, ο οποίος καλείται να βάλει στον αγωνιστικό χώρο τους έντεκα παίκτες που θα ξέρουν πώς να ανακτούν τη μπάλα", τόνισε ο γενικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα και πρόσθεσε με νόημα:

"Δεν είναι ποτέ ένας παίκτης που αλλάζει την πορεία μιας σεζόν αλλά η ομάδα, με τον προπονητή να είναι πάνω από όλους. Είμαι σίγουρος ότι ο Φάμπιο (σ.σ. Λιβεράνι) θα βρει μια ομάδα παικτών που θα ενεργοποιηθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ