ΜΑΡΣΕΙΓ

Το λύνει για ν' αναλάβει τη Μαρσέιγ ο Σαμπαόλι, φαβορί για Ατλέτικο Μινέιρο ο Ζαρντίμ

Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο © 2021 NELSON ANTOINE/ASSOCIATED PRESS

Ο Χόρχε Σαμπαόλι λύνει το συμβόλαιό με την Ατλέτικο Μινέιρο για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ. Φαβορί για τη διαδοχή του στη βραζιλιάνικη ομάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι έχει συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ για συμβόλαιο μέχρι το 2023 και όπως αναφέρει το RMC εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του από την ομάδα της Μασσαλίας.

Η μοναδική εκκρεμότητα ήταν να λύσει το συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο κι αυτό όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα και γαλλικά media θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Χιλής ο Αργεντινός κατέκτησε με τη ρόχα το Κόπα Αμέρικα του 2015. Η μοναδική του θητεία στην Ευρώπη - στον πάγκο της Σεβίλλης - δεν ήταν επιτυχημένη.

Ούτε φυσικά και το βραχύβιο πέρασμά του από τη Σάντος.

Φαβορί για τη διαδοχή του στην ομάδα του Μπέλο Οριζόντε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Μονακό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ατλέτικο.

Άλλωστε είναι γνωστή η... στροφή των βραζιλιάνικων ομάδων στους Πορτογάλος προπονητές τα τελευταία χρόνια. Ζεζουάλδο Φερέιρα, Ρικάρδο Σα Πίντο, Ζόρζε Ζεζούς, Αουγκούστο Ινάσιο, Αμπέλ Φερέιρα.

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ