CONFERENCE LEAGUE

Σαμπάολι κατά Λουτσέσκου: "Οι δηλώσεις του δεν ήταν σωστές, είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας"

Ο Σαμπάολι σε αγώνα της Μαρσέιγ με την Σεντ-Ετιέν για τη Ligue 1.
Ο Σαμπάολι σε αγώνα της Μαρσέιγ με την Σεντ-Ετιέν © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Χόρχε Σαμπάολι στο πλαίσιο δηλώσεών του κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τόνισε ότι δεν ήταν σωστή.

Το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ συνεχίζεται με τους Γάλλους να ασχολούνται ιδιαίτερα με τις δηλώσεις που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσα δήλωσε ο Ρουμάνος κόουτς έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και είναι χαρακτηριστικό πως για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε και ο Χόρχε Σαμπάολι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή

Ο κόουτς της Μαρσέιγ επεσήμανε ότι η τοποθέτηση του Λουτσέσκου δεν ήταν σωστή και ότι επιθυμία του είναι όλα να κυλήσουν ήρεμα στη ρεβάνς της Τούμπας, παρόντων των οπαδών της Ολιμπίκ.

"Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να βρεθούν στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή δεν ήταν σωστές. Θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Θέλω ο αγώνας να διεξαχθεί με ηρεμία και η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο να πάρει τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΑΡΣΕΙΓ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ