ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ"

Σαλπιγγίδης: "Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί του Ατρομήτου, όσο και στο μέλλον του στην Τούμπα ξεκαθαρίζοντας πως είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο "Σάλπι" παραδέχτηκε ότι όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, τότε περνούν πολλά από το μυαλό ενός ποδοσφαιριστή ενώ μίλησε και για την πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ.

"Σημασία δεν έχει τι είπα εγώ, αλλά ότι ο Παναγιώτης έπιασε το πέναλτι και το ότι πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη" είπε αρχικά ο Σάλπι και πρόσθεσε: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όταν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες πολλά περνούν από το μυαλό. Αυτή την στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είμαι εδώ κι αν θέλει κάτι η ΠΑΕ το καλοκαίρι θα το συζητήσουμε. Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Εάν πρόκειται να συμβεί κάτι άλλο θα το συζητήσουμε".

Για την Εθνική ομάδα δήλωσε: "Η Εθνική ομάδα είναι στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είτε είμαστε διεθνείς είτε όχι είναι να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Θέλω να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας. Δουλεύουμε πολύ και χαίρομαι που οι κόποι μας βγαίνουν στο γήπεδο. Μετά από καιρό καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα. Κερδίσαμε εκτός έδρας με ανατροπή, ενώ δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Είναι το πιο σημαντικό διπλό που έχουμε κάνει.

Εύχομαι να έρθει μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη στην Τρίπολη και να διεκδικήσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την πρώτη θέση, στο παιχνίδι της χρονιάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ