SPORTS - GOSSIP

Σάλκε: Γιόρτασε την επιστροφή στην Bundesliga με πάρτι σε γιοτ στην Ίμπιζα

Η Σάλκε γιορτάζει την επιστρφή της στη Bundesliga Instagram @karaman.k

Η επιστροφή της Σάλκε στην Bundesliga έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με τους παίκτες της ομάδας να ταξιδεύουν μέχρι την Ίμπιζα για να γιορτάσουν την άνοδο.

Η Σάλκε εξασφάλισε την επιστροφή της στην Bundesliga μετά από τρία χρόνια και οι ποδοσφαιριστές της φρόντισαν να το γιορτάσουν με κάθε τρόπο.

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην Ίμπιζα, όπου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι πάνω σε πολυτελές σκάφος, με πρωταγωνιστές τους Έντιν Τζέκο και Λόρις Κάριους.

Βίντεο από τους πανηγυρισμούς κυκλοφόρησαν γρήγορα στα social media, δείχνοντας τους παίκτες να τραγουδούν, να χορεύουν και να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Ο Κάριους ανέλαβε μάλιστα ρόλο… DJ, βάζοντας μουσική στο σκάφος, ενώ ο Τζέκο συμμετείχε δυναμικά στο κλίμα της γιορτής μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η Σάλκε ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή πορεία στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και επιστρέφει πλέον στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα είχε σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις για μεγάλο μέρος της χρονιάς και κατάφερε να “κλειδώσει” την άνοδο πριν το φινάλε της σεζόν.

Με παίκτες όπως ο Τζέκο και ο Κάριους στο ρόστερ, οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν πως ο σύλλογος θα μπορέσει να επανέλθει σταδιακά σε πιο υψηλό επίπεδο και να αφήσει πίσω του τα δύσκολα χρόνια.

Ένα ταξίδι γεμάτο μουσική, θάλασσα και πανηγυρισμούς, που έδειξε πόσο σημαντική ήταν για τη Σάλκε η επιστροφή εκεί όπου θεωρεί πως ανήκει, στην Bundesliga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ