Σάλκε – Άουγκσμπουργκ: H γκολάρα του Λέβεν με εκτέλεση φάουλ

Augsburg's Eduard Loewen celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and FC Augsburg at the Veltins-Arena in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, May 24, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
AP
H Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ (0-1) επί της Σάλκε στη Veltins Arena του Γκελζενκίρχεν με την απίθανη εκτέλεση φάουλ του Έντουαρντ Λέβεν στο έκτο λεπτό. (VIDEO)
Η Σάλκε υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/5) την Άουγκσμπουργκ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά από την έναρξη του ματς στη Veltins Arena του Γκελζενκίρχεν.
Ήταν η απίθανη εκτέλεση φάουλ του Έντουαρντ Λέβεν. Ο 23χρονος μέσος – στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ζααρμπρίκεν, Νυρεμβέργης και Χέρτα – εκτέλεσε με το δεξί και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Μάρκους Σούμπερτ ν’ αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του.
Δείτε πώς ο Έντουαρντ Λέβεν πέτυχε το δεύτερο (το πρώτο ήταν στην εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ το Φεβρουάριο) γκολ του στην Bundesliga της τρέχουσας σεζόν: