ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάλιακας για Εθνική: "Στεναχωριέμαι που δεν κλήθηκα, θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψω"

Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο Μανώλης Σάλιακας δεν κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ για το ματς των προκριματικών του Euro 2024 με αντίπαλο το Γιβραλτάρ αλλά ο 28χρονος μπακ που τα πάει εξαιρετικά με τη Ζανκτ Πάουλι δεν το βάζει κάτω.

Το όνομα του Μανώλη Σάλιακα ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τις κλήσεις ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 και το ματς με το Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία αλλά εν τέλει ο Γκουστάβο Πογέτ δεν τον κάλεσε παρά την εξαιρετική του παρουσία στην Ζανκτ Πάουλι.

Ο Έλληνας μπακ όταν έγιναν γνωστές οι κλήσεις και μετά από παιχνίδι της ομάδας του είχε βρεθεί μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε σε όλα τον ρώτησαν μεταξύ των οποίων και η μη κλήση του στην Εθνική.

Με τον Σάλιακα να απαντάει πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στις κλήσεις:

"Φυσικά και στεναχωριέμαι και απογοητεύομαι που δεν τα κατάφερε. Ήμουν υποψήφιος εκ των προτέρων, αλλά όχι στην τελική ομάδα. Μου είπαν ότι ο προπονητής επέλεξε άλλους δύο παίκτες γιατί ταιριάζουν καλύτερα στα σχέδιά του και ίσως είναι ακόμα καλύτεροι.

Αλλά δεν αμφισβητώ τον εαυτό μου και δεν αμφιβάλλω γιατί ξέρω τι κάνω εδώ. Το βλέπω περισσότερο ως κίνητρο για να γίνω ακόμα καλύτερος και να αποδείξω τον εαυτό μου. Θα βάλω τα δυνατά μου γιατί θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ