SERIE A

Σαλερνιτάνα - Μίλαν 2-2: Η ουραγός σταμάτησε την πρωτοπόρο

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν μονομαχεί με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν μονομαχεί με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος Μίλαν απέτυχε να νικήσει εκτός έδρας την ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Σαλερνιτάνα και το 2-2 προσκαλεί Ίντερ και Νάπολι να της πάρουν την πρωτιά στη Serie A.

Η Μίλαν έπεσε ξανά θύμα της κατάρας να χάνει βαθμούς από αδύναμες ομάδες λίγες ημέρες έπειτα από νίκες σε ντέρμπι και αυτήν τη φορά αυτό συνέβη απέναντι στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την ουραγό Σαλερνιτάνα, με το 2-2 για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Το γκολ του Ζούνιορ Μεσίας μόλις στο 5' δεν άνοιξε το δρόμο της επιτυχίας για τους "ροσονέρι", έστω κι αν ψυχολογικά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ύστερα από νίκες κόντρα σε Ίντερ, Λάτσιο και Σαμπντόρια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αρνητικός πρωταγωνιστής για μία σπάνια φορά ήταν ο Μάικ Μενιάν, ο οποίος έκανε πολλά λάθη. Σε ένα εξ αυτών στο 29', έδωσε την ευκαιρία στον Φεντερίκο Μπονατσόλι να ισοφαρίσει με "ψαλίδι".

Στο 2ο ημίχρονο, ο Γάλλος τερματοφύλακας έχασε ξανά την μπάλα από τον αντίπαλό του, ο οποίος αυτήν τη φορά προσπάθεια να σκοράρει με ραμπόνα, για να διώξει σε κόρνερ με κεφαλιά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Αλέσιο Ρομανιόλι. Πλην ενός τετ α τετ του Ολιβιέ Ζιρού, οι "ροσονέρι" δεν είχαν άλλες μεγάλες ευκαιρίες, μέχρι να έρθει το σοκ στο 72', με κεφαλιά "ψαράκι" του Μίλαν Τζούριτς. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Άντε Ρέμπιτς ισοφάρισε με μακρινό σουτ (και κακή αντίδραση του Λουίτζι Ζέπε), με τη Μίλαν να περιορίζεται στο βαθμό της ισοπαλίας και να ετοιμάζεται να χάσει την πρωτιά στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Τα highlights

Γιουβέντους - Τορίνο 1-1

Σαμπντόρια - Έμπολι 2-0

Ρόμα - Βερόνα 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ