ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ

Σαλάχ: Τα παιχνίδια που χάνει λόγω τραυματισμού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Ο τραυματίας Μοχάμεντ Σαλάχ της Αιγύπτου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκάνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, Αμπιντζάν | Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024
Ο τραυματίας Μοχάμεντ Σαλάχ της Αιγύπτου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκάνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, Αμπιντζάν | Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 © 2024/THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, λόγω του τραυματισμού του κόντρα στην Γκάνα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα καταφέρει να βοηθήσει την Αίγυπτο στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή του ποδοσφαίρου της "μαύρης ηπείρου", μέσα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο αρχηγός των "Φαραώ" υπέστη μυικό τραυματισμό στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κόντρα στην Γκάνα και αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός στα επόμενα δύο παιχνίδια στη διοργάνωση, αυτό με το πρωτοπόρο στον 2ο όμιλο Πράσινο Ακρωτήρι που θα κρίνει την πρόκριση κι αυτό στη φάση των 16, αν τελικά τα καταφέρει η Αίγυπτος.

TAGS ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ