ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Φυσικά και θα είμαι έτοιμος για τον τελικό του Champions League"

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει την κατάκτηση του FA Cup από την Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει την κατάκτηση του FA Cup από την Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ καθησύχασε τους φίλους της Λίβερπουλ αναφορικά με την κατάσταση του τραυματισμού του αφού σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα είναι έτοιμος απέναντι στην Ρεάλ στον τελικό του Champions League, απάντησε καταφατικά.

Η Λίβερπουλ έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας 6-5 στα πέναλτι της Τσέλσι στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" και όταν εκείνοι προσγειώθηκαν ξανά στο έδαφος, λίγη ώρα μετά το φινάλε, ένα από τα πρώτα πράγματα που κοίταξαν να μάθουν ήταν η κατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Και αυτό γιατί ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ είχε αποχωρήσει λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου λόγω ενοχλήσεων στον μηρό (πήρε τη θέση του ο Ζότα) προκαλώντας συναγερμό στο στρατόπεδο των κόκκινων, από τη στιγμή που υπάρχει στις 28 Μαΐου το μεγάλο ραντεβού με την Ρεάλ με έπαθλο το τρόπαιο του Champions League.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Κάρι Μπράουν για λογαριασμό του Bein Sports, ο 29χρονος φορ κατέστησε σαφές πως θα δηλώσει κανονικά παρών απέναντι στην Ρεάλ στο "Σταντ ντε Φρανς".

"Αν θα είμαι Ok για τον τελικό; Ναι, είμαι μια χαρά", είπε ο Σαλάχ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να προφυλαχτεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Σαουθάμπτον την ερχόμενη Τρίτη (17/5) για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ