ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάαρμπρικεν - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-3: Έκανε το καθήκον της και πήγε τελικό

Σάαρμπρικεν - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-3: Έκανε το καθήκον της και πήγε τελικό

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε εκτός έδρας της Σάαρμπρικεν με 3-0, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και περιμένει τον αντίπαλο της.

Δεν είχε δύσκολο έργο η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στην Σάαρμπρικεν, ομάδα της Regionalliga, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Ασπιρίνες επικράτησαν 3-0 και πλέον περιμένουν τον νικητή για από το ζευγάρι Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον μεγάλο τελικό, όπου βρίσκονται έπειτα από 11 χρόνια.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν φρόντισε από τα πρώτα λεπτά να δείξει την κυριαρχία της και καθάρισε το παιχνίδι από τα πρώτα 20 λεπτά. Στο 11ο λεπτό ο Ντέμιρμπαϊ έβγαλε την ασίστ στον Μουσά Ντιαμπί για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αλάριο σκόραρε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Η κατοχή υπέρ της Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν συντριπτική, αν και οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερο θάρρος στο δεύτερο μέρος. Στο 58ο λεπτό ο Μπελαραμπί πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι Ασπιρίνες έμειναν συγκεντρωμένες σχεδόν σε όλο το ματς, πλην της τελευταίας φάσης που ο Μέντλερ είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει για την Σάαρμπρικεν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Σάαρμπρικεν (Κβάσνιοκ): Μπατς, Πέρντενταϊ (Μπράιτενμπαχ 69'), Στσόρτς (Μπούλιτς 87'), Ζάιτς, Ουαφέρο, Μπαρίλια, Μίλερ (Μέντλερ 68'), Γιάκομπ (Εϊζέλε 78'), Ζέλνερ, Γάνικ (Φρόεζε 46'), Γκόλεϊ

Λεβερκούζεν (Μποζ): Χραντέκι, Βεντέλ, Ταψόμπα (Τα 46'), Μπέντερ (Ντράγκοβιτς 62'), Βάιζερ, Ντέμιρμπαϊ, Αράνγκουιθ (Παλάτσιος 70'), Ντιαμπί (Βόλαντ 62'), Παουλίνιο, Βίρτς (Μπελαραμπί 46'), Αλάριο

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ