ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ για Ρονάλντο: "Πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να δουλέψει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Γουέιν Ρούνεϊ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Γουέιν Ρούνεϊ @ JON SUPER 2008 / AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σε σύνετευξη που παραχώρησε μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οποίο τόνισε ότι φέτος έχει κάνει απαράδεκτα πράγματα και ότι πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να δουλέψει για να είναι έτοιμος όταν τον χρειαστεί ο Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε στο talkSport και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσα συμβαίνουν φέτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός και νυν προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει κάνει μη αποδεκτά πράγματα από την αρχή της χρονιάς και αποτελεί ένα πρόβλημα για την ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δουλέψει σκληρά για να είναι έτοιμος όταν θα τον χρειστεί ο Τεν Χαχ, ώστε να είναι χρήσιμος για την ομάδα.

"Αυτός και ο Μέσι είναι αναμφισβήτητα οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών και μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσεις.

Αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν, δεν είναι αποδεκτά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είδα τον Ρόι Κιν να τον υπερασπίζεται. Ο Ρόι δεν θα το δεχόταν αυτό. Ο Ρόι δεν θα το δεχόταν καθόλου.

Είναι ένας περισπασμός που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να ξαναφτιάξει την ομάδα. Για τον Κριστιάνο, απλά χρειάζεται να σηκώσει το κεφάλι και να δουλέψει για να είναι έτοιμος όταν τον χρειαστεί ο προπονητής. Αν το κάνει αυτό, θα είναι πλεονέκτημα. Αν δεν το κάνει, θα γίνει ανεπιθύμητη απόσπαση της προσοχής της ομάδας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ