ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ρουμπιάλες: Κατηγορείται ότι παρενόχλησε και παίκτρια της Αγγλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Λουίς Ρουμπιάλες
Ο Λουίς Ρουμπιάλες © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λούις Ρουμπιάλες κατηγορείται ότι παρενόχλησε και Αγγλίδες ποδοσφαιρίστριες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έντονες αντιδράσεις είχαν προκληθεί με το το φιλί στο στόμα του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στην Τζένι Ερμόσο, αρχηγό της εθνικής Ισπανίας, την ώρα της απονομής των μεταλλίων μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε στον 46χρονο ποινή αποκλεισμού από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως φαίνεται τώρα ο Ρουμπιάλες δεν παρενόχλησε μόνο την Ερμόσο. Σε πειθαρχική έκθεσή της στη FIFA, η πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας, Ντέμπι Χιούιτ, δήλωσε πως ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας φίλησε με δύναμη και την Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια, Λούσι Μπρονζ, ενώ μάλιστα χάιδεψε και την συμπαίκτριά της Λόρα Κουμπς.

"Ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε με δύναμη την Αγγλίδα Λούσι Μπρόνζ ενώ άγγιξε και χάιδεψε την συμπαίκτρια της Λόρα Κουμπς στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών" αναφέρει χαρακτηριστικά η Χιούιτ στην έκθεσή της και όπως λέει βρήκε την κίνηση "ελαφρώς περίεργη".

Ο Ρουμπιάλες αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, κατηγορώντας την πρόεδρο της Αγγλικής ομοσπονδίας για υποκρισία.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ