ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Αγαπώ τον Εμπαπέ αλλά δεν θα έρθει στην Μπάγερν"

O Κιλιάν Εμπαπέ κάνει προθέρμανση με τη φόρμα της Παρί Σεν Ζερμέν πριν από το ματς με την Λοριάν για την Ligue 1
O Κιλιάν Εμπαπέ κάνει προθέρμανση με τη φόρμα της Παρί Σεν Ζερμέν πριν από το ματς με την Λοριάν για την Ligue 1 AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Την άποψη πως παρά την αγάπη που τρέφει για τον Εμπαπέ δεν θα μπορέσει ποτέ να τον πάρει στην Μπάγερν, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί από τα πλέον hot ονόματα που κυκλοφορούν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι και όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν (λήγει το καλοκαίρι του 2022) τόσο θα αυξάνονται διαρκώς και οι μνηστήρες που θα τον ορέγονται για την ισχυροποίηση του ρόστερ τους.

Ωστόσο από τη λίστα των ενδιαφερομένων είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να διαγράψουμε την Μπάγερν, με τον πρόεδρό της και θρυλική μορφή του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, να παραδέχεται πως οι Βαυαροί δεν θα αποκτήσουν τον 21χρονο θαυματουργό Γάλλο επιθετικό.

"Αγαπώ τον Εμπαπέ και τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά δεν θα έρθει ποτέ στην Μπάγερν. Είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Ο Νασέρι Αλ Κελαϊφί είναι ένας καλός φίλος και δεν θέλω να τον ενοχλήσω με αυτό το ζήτημα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα "Figaro".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ