ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρουγκάλας: "Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε μένα αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες"

Ρουγκάλας: "Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε μένα αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες"

Ο αμυντικός της Λέουβεν, Κώστας Ρουγκάλας, μίλησε στο Sport24.gr για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Βέλγιο τις τελευταίες ώρες και την πιθανότητα να ήταν κι αυτός παρών στο αεροδρόμιο που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα το πρωί της Τρίτης (22/3).

Το σοκ από την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες είναι μεγάλο, κι έχει επηρεάσει άμεσα τους Έλληνες που αγωνίζονται σε βελγικές ομάδες. Μεταξύ αυτών κι ο Κώστας Ρουγκάλας, ο 21χρονος αμυντικός που τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη Λέουβεν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ηρακλή μίλησε στο Sport24.gr για το κλίμα που επικρατεί στη χώρα λέγοντας πως " το έμαθα το πρωί. Έχουμε μια ομάδα στο whatsapp όλοι οι Έλληνες που παίζουμε στο Βέλγιο και μιλάμε. Δεν το πίστευα. Λέω πάλι; Εγώ είμαι πιο κοντά από όλους στις Βρυξέλλες. Είναι νωπές οι μνήμες από τις επιθέσεις στη Γαλλία. Έχω αρκετούς Γάλλους συμπαίκτες και ξέρω πώς ένιωσαν. Πήγα στο προπονητικό και επικρατούσε θλίψη. Δεν ξέρω αν ένιωσα φόβο, αλλά σίγουρα περίεργα", ενώ συνεχίζει:

" Επέστρεψα πρόσφατα από την Ελλάδα. Θα μπορούσε να συμβεί σε μένα. Πηγαίνω Βρυξέλλες, όλοι πηγαίνουμε. Δεν μας έχουν πει τίποτα από την ομάδα. Δεν χρειάζεται να μας πουν, καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Περιμένω τον κόσμο φοβισμένο, να κάθεται πιο πολύ σπίτι, να αποφεύγει τη μετακίνηση στην πρωτεύουσα. Δυο εβδομάδες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, όλα ήταν "νεκρά" στο Βέλγιο. Δεν υπήρχε ζωή στους δρόμους".

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ